Skip to content
Valmennuskalenteri, katso sisältö klikkaamalla

[calendar id=”5659″]

Siirry verkkokauppaan
Klikkaa tästä.
Kysy asiantuntijalta
Asiantuntijamme vastaa työelämään ja johtamiseen liittyviin kysymyksiin.
Klikkaa tästä.
Yhteistyössä
Esimerkkejä ainutlaatuisista metodeistamme

Johtajuustaidot punnitaan todellisissa tilanteissa, ei teoriatunnilla.

Johtajuusrata ® on menetelmä, jota käytämme Johtajuustaidon Mestari – valmennuksessa. Johtajuusrata ® haastaa osallistujan oikeasti käyttämään taitojaan elävissä tilanteissa. Johtajuusrata ® sisältää myös muita, erityisesti suunniteltuja elementtejä, joiden ansiosta teoria muodostuu aidoksi osaamiseksi. Erään osallistujan mukaan ”tämä oli ehdottomasti parasta, mitä olen koskaan johtamisvalmennuksissa kokenut”.


Muutoksen onnistumisen ja strategian toteutumisen todennäköisyys on tutkimusten mukaan noin 30%. 

BEAL ® on ratkaisu tähän ongelmaan. Olemme hyödyntäneet tuoreinta tietoa aivojen tavasta muodostaa uutta tietoa. Liittäneet siihen pedagogien tuoreimman käsityksen oppimisesta. Ja rakentaneet prosessi, jossa hyödynnetään pelillistämisen elementtejä nopean ja vaikuttavan ajattelun muutoksen aikaansaamiseksi. Erään asiakkaan palautteen mukaan ”meillä toiminta oikeasti muuttui näiden kahden päivän jälkeen. Nyt on oikea pöhinä päällä”.


Tunteet tekevät tuloksen. Näin väittävät tutkijat, näin kertoo erityisen menestyvien yritysten toiminta. 

Emotions and Behaviours at Work (EBWwww.ebwonline.com) on työelämässä menestymisen kannalta tärkeiden tekijöiden pohjalta rakennettu tunneälyjärjestelmä. EBW auttaa yksilöä tunnistamaan omaan käyttäytymiseensä vaikuttavat tekijät. Samalla yksilö saa selkeän käsityksen siitä, miten ja miksi juuri niin, muut häntä tulkitsevat. EBW – järjestelmään kuuluva tiimiraportti saattaa yhdellä ainoalla valmennuskerralla ”räjäyttää pankin”. Kuten eräs asiakkaamme sanoi ”Meillä on ollut vaikka mitä testejä ja valmennuksia. Tämä nosti oikean ja meiltä piilossa olleen hankalan kohdan esille ja tuon valmennuspäivän jälkeen toimintamme on olennaisesti parantunut”.


Kiirettä piisaa, lisää pukkaa. 

Tämä on usein kuultu kommentti. Kiire on kokemus, tunne, joka johtuu enemmän asioiden hallitsemattomuuden kokemuksesta, kuin työmäärästä. Näin kertovat tutkijat. Resilienssi on kykyä tunnistaa omat vahvuudet, käyttää niitä oikein ja pystyä sen ansioista säilymään tuottavana ja positiivisena päivästä toiseen. Testauksen antama vertaistieto yhdistettynä valmennukseen auttaa yksilöä onnistumaan erilaisissa tilanteissa, omien vahvuuksien hyödyntämisen avulla. Se auttaa henkilöä myös näkemään, milloin on syytä sanoa ei ja vieläpä työkalut, joiden avulla jokainen pystyy sanomaan ei.