Skip to content
Miten tehdä huippuorganisaatio?

Onko sinun organisaatiosi, kuten useimmat meidän asiakkaistamme? Henkilöstöä yli 5, tiedetään että organisaatiolla on sekä tarvetta että mahdollisuuksia kehittyä. Ette kuitenkaan ole ihan varmoja siitä, miten se saadaan aikaiseksi. Mietit ehkä miten saisitte ihmiset toimimaan strategian mukaisesti? Miten kehittää strategiaa? Miten löytää uusia mahdollisuuksia?

Voisiko teillä olla 12 kuukauden kuluttua tilanne kuten useimmilla meidän asiakkaillamme, strategia on tuottanut tulosta,  liikevaihto ja tuottavuus ovat merkittävästi kasvaneet? Minulla kesti 2 vuotta nostaa silloisen organisaationi liikevaihto 7,8 miljoonasta 12,5 miljoonaan. Mitä teille tarkoittaisi, jos liiketoiminta kehittyisi kaksinumeroisella kasvuluvulla?

Asiakkaamme kertovat, että tuon onnistumisen saavuttaminen on heistä tuntunut todella hyvältä. Tuntuisiko se sinustakin hyvältä?

Helena, eräs asiakkaistamme, kertoi että parasta tuossa oli se, että hän näki ja tunsi, miten toisenlainen tilanne on oikeasti mahdollinen!

Tuo uuden saavuttaminen oli parasta nimenomaan sen vuoksi, että samalla kun yritys voi paremmin, niin myös hänen oma jaksamisensa ja intonsa nousivat! Uuden saavuttamisessa on parasta on se, että strategia onnistuu, työyhteisö voi paremmin ja sinä menestyt.

Usein asiakkaamme kokevat, että eteenpäin pääsyn esteenä on se, etteivät kaikki ole samalla sisäistäneet tavoitteita, sitoutuneet tekemiseen, yhteiseen strategiaan tai yhteisiin arvoihin.

Joskus esteeksi on myös nähty se, että suunta ja tavoitteet eivät ole ollut kunnolla selvillä. Tai että työyhteisö ei vain toimi, ilmapiirissä on jotain joka estää tavoitetta kohti menevää tekemistä.

Marko, eräs asiakkaistamme, kertoi että yllä mainitun tyyppiset esteet olivat saaneet heidän organisaationsa pysähtyneisyyden tilaan. Arki hoidettiin mutta mahdollisuuksia ja kauppoja jäi saavuttamatta.

Tuollainen tilanne kuormittaa esimiestä, ja usein sen seurauksena työpäivät venyvät ja stressitaso nousee. Työt tulevat uniin ja kotiin, kun mieli ja alitajunta etsiin ratkaisua ongelmiin.

Kokemuksemme kymmenistä eri organisaatiosta kertoo, että esteet eivät ole hetkessä rakentuneet. Esteet ovat pikkuhiljaa muodostuneet, eikä niihin oikeastaan kukaan ole syyllinen. Arki on vain vienyt asiat tälle mallille.

Pahinta tilanteessa on se, että kun arki ja rutiinit vievät ajan, niin tuosta kierteestä ei ole helppoa päästä irti. Varsinkin kun ei ole aivan selvää, miten tehdä se onnistuneesti.

Tämä estää organisaation ja ihmisten hyvinvoinnin kehittymisen kohti parempaa!

Sinä olet varmasti kuullut organisaatioista, joissa asiat on toisin! Mitä se tarkoittaisi sinulle ja organisaatiollesi, jos pystyisit kääntämään kurssia? Antaisiko se sinulle, kuten Helenalle ja Markolla, mahdollisuuksia uuden rakentamiseen?

Toisiko tuon uuden rakentaminen sinulle, organisaatiollesi ja asiakkaillenne parempaa businestä ja parempaa elämää? Kuten se on tehnyt Markon ja Helenan kohdalla?

Onnistumisen ruokkii onnistumista, miltä sinusta tuntuu, kun onnistut?

Oletko sinä joskus ajatellut, että olisi hienoa päästä eteenpäin? Oletko sinä törmännyt samanlaisiin esteisiin?

Sinulla on mahdollisuus päästä pidemmälle, saada vähemmällä enemmän aikaiseksi. Saavuttaa nykyisellä työmäärällä parempia tuloksia. Itsellesi, organisaatiollesi ja työkavereillesi.

Meidän missioomme kuuluu organisaatioiden eteenpäin pääsemisen tukeminen, muutoksessa kumppanina oleminen. Tämän me teemme seuraavien askelten kautta: 

  1. alkukartoitus; haastattelemme sinua, jotta oikeasti ymmärrämme tarpeenne, tunnistetut esteet ja mahdollisuudet.

  2. vahvuuksien kartoittaminen; henkilökohtaisen testauksen avulla tunnistamme mitkä ovat kunkin vahvuudet jotta pystymme luomaan teidän vahvuuskarttanne

  3. henkilökohtainen ennakkotehtävä; aloittaa kehittymistyön, tästä tulee myös henkilökohtainen palaute

  4. valmennus (voi olla yksi tai useampia tapaamisia); saadun tiedon perusteella toteutamme tarpeisiin vastaavan valmennuksen

  5. jälkitehtävä; vie opitut käytäntöön, tähän meiltä henkilökohtainen tuki.

Ratkaisumallimme on tuottanut erinomaisia tuloksia asiakasorganisaatioillemme, tuloksiin kuuluu mm. noin 30% liikevaihdon kasvu. Mitä sinä haluaisit saavuttaa?

Haluaisitko keskustella tarkemmin? Ilman sitoumuksia! Lähetä yhteystietosi (joko puh tai email) alla olevasta. Otamme sinuun yhteyttä kahden työpäivän kuluessa.

Ota yhteyttä
Haluaisitko keskustella tarkemmin? Luottamuksellisesti ja ilman sitoumuksia! Lähetä yhteystietosi  yllä olevasta. Otamme sinuun yhteyttä kahden työpäivän kuluessa.