Skip to content
Etusivu
Make You to be the inspiring leader You can be, to get You the appreciation and success You deserve!
Me olemme muutoksen aikaansaajia

Onko teillä muutostyö jäänyt tavoitteistaan?
Onko taitojesi kehittäminen jäänyt arjen jalkoihin? 

Eikö strategian toteuttaminen onnistu parhaalla mahdollisella tavalla?

Me sitoudumme muutoksen aikaansaamiseen, takuulla. Asiakkaamme kertovat, että muutos onnistuu meidän kanssamme. Ainutlaatuiset ja tuoreimpaan tietoon perustuvat menetelmät ja tieteellisen tarkastelun kestävät mittarit ovat välineemme tässä. Kokemuksemme antaa meille kyvyn valita ja soveltaa oikeita menetelmiä kuhunkin tilanteeseen. Tutustu alla oleviin asiakasratkaisuihin.

Ota yhteyttä, keskustellaan mahdollisuuksista. Keskustelu ei maksa mitään. Klikkaa tästä.

Menetelmällä on väliä

 

Kehittämämme osallistava ja vaikuttava työmenetelmä BfEAL® (Board for Emotions Activating Learning) on osoittanut vaikuttavuutensa käytännön projekteissa. Asiakkaamme ovat saavuttaneet sen avulla merkittäviä tuottavuusparannuksia sekä strategian aitoja organisaation läpäiseviä jalkautuksia. BfEAL® menetelmän on auditoinut ulkopuolinen taho, Kokoa, https://www.kokoastandard.com/bfeal . Auditoinnissa saimme 8 / 9 osa-alueella parhaan mahdollisen tuloksen (A), ja yhdellä (B). Ota yhteyttä Kari I. Mattilaan, kerromme mielellämme tästä menetelmästä lisää.


The system we have developed for higher engagement and greater impact, BfEAL® (Board for Emotions Activating Learning), has proven its’ efficiency in practical projects. With BfEAL® our customers have achieved major productivity improvements. They have also been able to implement strategy throughout their organization with exceptional resulst. BfEAL® has been evaluated and audited by an external evaluator, Kokoa, https://www.kokoastandard.com/bfeal . In the audit we got in 8 / 9 the best possible result (A) and in one (B). If You are interested, please contact Kari I. Mattila for further information.

Tilaa uutiskirje
Samalla saat erittäin hyödyllisen; Päätöksentekokyky, riskitekijä! Johtajuusohjeen.
Kunnioitamme yksityisyyttäsi, emme luovuta osoitteita eteenpäin.

Ota yhteyttä!
Tulossa ilmaisia webinaareja

Olemme mukana SuomiFinland 100 ohjelmassa;
Parempaa työelämää; 10 webinaaria 100 osallistujaa.

6.4.    Onnistunut muutos; miten vältät 3 pahinta estettä
– noin 70% muutoksista epäonnistuu. Tämän valmennuksen aikana opit suurimmat syyt sekä miten välttää nuo onnistumisen sudenkuopat

9.5.    Ei asioita oikein, vaan oikeita asioita; tunnit riittämään
– Kiire on kaikkien huulilla. Tässä valmennuksessa opit miten vähentää kiirettä, miksi oikea asia on merkittävämpi kuin oikein tekeminen ja miten se vaikuttaa työtaakkaan.

Syksyllä tulossa viisi webinaaria lisää. Seuraa viestintää.

Ilmoittaudu tästä

Kysy asiantuntijalta
Asiantuntijamme vastaa työelämään ja johtamiseen liittyviin kysymyksiin.
Klikkaa tästä.

Esimerkkejä ainutlaatuisista metodeistamme

Johtajuustaidot punnitaan todellisissa tilanteissa, ei teoriatunnilla.

Johtajuusrata ® on menetelmä, jota käytämme Johtajuustaidon Mestari – valmennuksessa. Johtajuusrata ® haastaa osallistujan oikeasti käyttämään taitojaan elävissä tilanteissa. Johtajuusrata ® sisältää myös muita, erityisesti suunniteltuja elementtejä, joiden ansiosta teoria muodostuu aidoksi osaamiseksi. Erään osallistujan mukaan ”tämä oli ehdottomasti parasta, mitä olen koskaan johtamisvalmennuksissa kokenut”.


Muutoksen onnistumisen ja strategian toteutumisen todennäköisyys on tutkimusten mukaan noin 30%. 

BEAL ® on ratkaisu tähän ongelmaan. Olemme hyödyntäneet tuoreinta tietoa aivojen tavasta muodostaa uutta tietoa. Liittäneet siihen pedagogien tuoreimman käsityksen oppimisesta. Ja rakentaneet prosessi, jossa hyödynnetään pelillistämisen elementtejä nopean ja vaikuttavan ajattelun muutoksen aikaansaamiseksi. Erään asiakkaan palautteen mukaan ”meillä toiminta oikeasti muuttui näiden kahden päivän jälkeen. Nyt on oikea pöhinä päällä”.


Tunteet tekevät tuloksen. Näin väittävät tutkijat, näin kertoo erityisen menestyvien yritysten toiminta. 

Emotions and Behaviours at Work (EBWwww.ebwonline.com) on työelämässä menestymisen kannalta tärkeiden tekijöiden pohjalta rakennettu tunneälyjärjestelmä. EBW auttaa yksilöä tunnistamaan omaan käyttäytymiseensä vaikuttavat tekijät. Samalla yksilö saa selkeän käsityksen siitä, miten ja miksi juuri niin, muut häntä tulkitsevat. EBW – järjestelmään kuuluva tiimiraportti saattaa yhdellä ainoalla valmennuskerralla ”räjäyttää pankin”. Kuten eräs asiakkaamme sanoi ”Meillä on ollut vaikka mitä testejä ja valmennuksia. Tämä nosti oikean ja meiltä piilossa olleen hankalan kohdan esille ja tuon valmennuspäivän jälkeen toimintamme on olennaisesti parantunut”.


Kiirettä piisaa, lisää pukkaa. 

Tämä on usein kuultu kommentti. Kiire on kokemus, tunne, joka johtuu enemmän asioiden hallitsemattomuuden kokemuksesta, kuin työmäärästä. Näin kertovat tutkijat. Resilienssi on kykyä tunnistaa omat vahvuudet, käyttää niitä oikein ja pystyä sen ansioista säilymään tuottavana ja positiivisena päivästä toiseen. Testauksen antama vertaistieto yhdistettynä valmennukseen auttaa yksilöä onnistumaan erilaisissa tilanteissa, omien vahvuuksien hyödyntämisen avulla. Se auttaa henkilöä myös näkemään, milloin on syytä sanoa ei ja vieläpä työkalut, joiden avulla jokainen pystyy sanomaan ei.

Esimerkkejä ainutlaatuisista metodeistamme
Etusivu
 

Muutama tosielämän case:

Laskukäyrästä nousuun
 
Pitkäaikainen asiakkaani, itse asiassa entinen kilpailijani, oli joutunut negatiiviseen kierteeseen. Oli jouduttu pitämään YT-neuvotteluja ja liiketoiminnan tulos oli kriittisellä tasolla. Käyttämällä tietojani ja taitojani tunneälystä (EBW – järjestelmä) pystyin auttamaan asiakasta muuttamaan organisaation suunnan. Kolmessa vuodessa liikevaihto saatiin kolminkertaiseksi. Liiketulos saatiin merkittävään nousuun ja aivan uusia avauksia, uusia asiakkuuksia saatiin luotua. Tämä saavutus perustui kolmeen asiaan; A) yrittäjä tunnusti, että nyt on tarpeen saada muutos aikaiseksi, B) muutosta lähdettiin viemään eteenpäin laajalla rintamalla ja C) muutosta tuettiin testeillä ja henkilökohtaisten keskustelujen (coaching) kautta. Kasvusuunta jatkuu.
 
Jos teidän organisaationne haluaa muuttaa suuntaa positiivisemmaksi, ota yhteyttä 
 
Yhteistyössä